img_1999

Внасяните от нас резервни части за вашите камиони са от водещи на пазара производители снабдени с необходимите сертификати и гаранции за качество. Предлагаме широка и разнообразна гама от консумативи за вашите камиони, с което даваме различни варианти и решения на нашите клиенти. Моля разгледайте нашия on-line каталог.

ДОСТАВКАТА НА ВАШАТА ПОРЪЧКА Е ЗА НАША СМЕТКА

Oт 01.12.2013 г. при поръчки на стойност до 30лв с ДДС доставката е за сметка на получателя и с наложен платеж.

С ПАРТНЬОРСТВОТО НА
„SPEEDY express delivery service“ speedy_logo и фирма „Ауто Батери Трейд“ ЕООДabt_logo

 ОБЩИ УСЛОВИЯ
 ОБЩИ ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ
 ПРОТОКОЛ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ

Предлагаме оригинални части за следните марки камиони: MAN, VOLVO, DAF, MERCEDES-BENZ, SCANIA, RENAULT, IVECO както и за следните марки ремаркета и полуремаркета: Kassbohrer, Schwarzmuller, Schmitz, Lamberet, Kogel, Trailor, Freuhauf, BPW.

dinex
DINEX (Дания)
Компанията DINEX е основана през 1982 година. Фирмата е специализирана в производството на части за изпускателна система при товарни автомобили, автобуси, микробуси и специализирана тежка техника. Основните производствени мощности са разположени в Дания, Германия, Латвия.
Продуктите с марка DINEX се доставят, като Aftermarket на пазара и фабриките на специализирани производители на оборудване. Асортимента на фирмата DINEX обхваща: изпускателни тръби, маркучи, тръби за водно охлаждане, двойно- стенни тръби, дизелови катализатори (DOC), дизелови филтри (DPF), система за регенериране на катализатор (SCR), и други.
При производството на продуктите DINEX се прилагат съвременни технологии на автоматизирано лазерно рязане, използват се специални антикорозионни бои и покрития, които гарантират дълъг пробег на продуктите. Фирмата разполага с международни сертификати ISO 9001 и ISO 14001.
Когато купувате DINEX, Вие купувате оригинална част, съответстваща на европейските стандарти.
 

mahle
DONALDSON (САЩ)
Компанията Donaldson Company Inc. е основана през 1915 г. в щата Минеаполис, САЩ. Към днешна дата, компанията е постигнала водеща позиция в производството на филтри за двигатели използшани при товарни автомобили, строителна техника и промишлена техника. Ефективността на филтрите Donaldson е 99,99% и няма аналог в Света.
Компанията Donaldson произвежда най- широката гама от филтри за двигатели (въздушни, маслени, горивни, хидравлични и охлаждащи системи, изпускателни системи и други.
 

wabco
WABCO (САЩ)
През 1868 година Dzhorodzh Westinghouse изобретил въздушната спирачна система и успешно я прилага в железопътния транспорт. Тогава е основана компанията WABCO, която днес е световен лидер в автомобилната индустрия. Към днешна дата, иновативните идеи на WABCO имат голямо влияние върху развитието на системите за управление в товарните автомобили. Името WABCO е свързано с редица важни изобретения, като спирачната система с двойна верига, ABS, EBS, и други. Огромният изследователски и производствен потенциал на фирмата WABCO я прави лидер в бранша. WABCO непрекъснато разширява своите бизнес дейности. Тя разработва и произвежда следните автомобилни системи: пневматични системи, системи за разпределение на въздуха, спирачни системи, управление на превозното средство, системи за окачване, електронни системи. В официалният сайт на WABCO www.wabco-auto.com е налице пълна информация за фирмата, продуктите и системите на WABCO, подробно описание на устройствата и възли, схеми, чертежи и различни технически статии.
Анти – заключващи спирачни системи за товарни автомобили и автобуси са изобретение на WABCO. ABS системите в автомобилите са се появили по- рано, но само WABCO успява да направи тези системи работещи и за товарните камиони. WABCO разработва и произвежда още електронни спирачни системи (EBS), електронен контрол на стабилността (ESP), Traction Control (RSC), електронна система за контрол на въздушно окачване (ECAS), електронната система за контрол предаване и много други. В допълнение на всичко това фирмата WABCO в продължение на над 100 години е един от лидерите в производството на компоненти, като компресори, изсушители, регулатори на спирачните усилия и други вентили за спирачните системи.
 

nissens
NISSENS (Дания)
Компания Nissens е основана през 1921 г. и се счита за един от водещите европейски производители на автомобилни радиатори, отоплителни тела, маслени охладители и нагреватели, използвани в индустрията. В централеният склад на Nissens с обща площ от 4000 квадратни метра има повече от 120 000 радиаторa.
Модерната техника в склада позволява изпращането на повече от 3000 радиатори на ден. За многото години производството фирмата се придържа към стратегията за производство на качествени продукти. Компанията притежава международен сертификат за качество ISO-9001. Компанията е доставчик на оригинални продукти за световно известни компании като SAAB, Caterpillar, Massey Ferguson, все пак, Dynapac, Deutz, Ingersoll Rand, Compair Group и Van Hool.
С какво се характеризират радиаторите Nissens:
1. Радиаторите Nissens са с подсилени ръбове, което ги прави устойчиви на вибрации.
2. Силиконовите уплътнения на радиаторите Nissens, разположени между водни цистерни и основата на радиатора, запазват своята еластичност и декомпресивна способността за целия срок на експлоатация на радиатора.
3. Пластмасов водни резервоари са изработени от най- качествените подсилени PA-66 пластмасови влакна, което прави продуктите много устойчиви на механично въздействие, но също така и срещу щамове, които възникват в резултат на повишена температура.
 

covind
COVIND (Италия)
Компанията COVIND е водещ производител в Европа на части за кабини. Фирмата работи на пазара повече от 28 години.
Днес гама на компанията включва над 3500 вида продукта за товарни автомобили на шодещите марки DAF, IVECO, MAN, MERCEDES, RENAULT, SCANIA, VOLVO, FORD и други.
Продуктите с марка COVIND са известни с тяхното качество. При производството на частите COVIND стриктно се спазват техническите изисквания и характеристики на производителите на автомобили.
Качеството е потвърдено от съответните сертификати.
Днес COVIND – е производител на световно известни и признати марки. В компанията работят повече от 200 души в две централи, намиращи се в Италия. Образувани са няколко съвместни предприятия с други производители и производителите на автомобили за разработване на нови продукти, които да бъдат въведени на световния пазар.
Фирмата имат добре развита дистрибуторска мрежа – износ за 68 страни. Обемът на продажбите е повече от 30 милиона евро на година.
 

grantex
GRANTEX (Гърция)
5 континента • 72 държави • Кодове на 20.000 ПРОДУКТА
Grantex специализирана фабрика за производство на спирачни фрикционни материали. Започнала през 1960 г., когато дела на износ Grantex е 20%, а след това се развива бързо, което от 2010 г. насам, е смайващо, достигайки до днес 85%! Grantex са продукти с високо качество, интегрирани решения и добрите услуги са установени в 72 страни по света. Франция, Испания, Русия, Полша, Италия, Иран и Китай държи топ постове в износа, наскоро и Корея, Япония, Нигерия и Колумбия са били добавени към списъка ни партньори. Освен това компанията разширява дейността си в приближаването на нови пазари, след стабилен растеж в обещаващо бъдеще!
 

koni
KONI (Холандия)
Първите данни за фирмата KONI са от 1857 година. В центъра на Oud-Beijerland в двуетажна къща, където е бъдещата компания KONI, основателите и се занимават с производство и ремонт на колани.
Първият телескопичен хидравличен амортисьор е произведен след войната.
Във фабрикита на KONI в Oud-Beijerland рабитят над 700 човека, които произвеждат 1,2 милиона амортисьора годишно. В друга фабрика във Франция се проивеждат още 250 хиляди амортисьора.
Фирмата KONI произвежда над 2500 различни видове амортисьори. Без значение къде са инсталирани амортисьорите KONI: на мотоциклет, товарен автомобил, булид от Формула 1 или железопътен локомотив, те съвпадат напълно с производствените характеристики.
При производството на амортисьорите KONI, се използват най- съвременните технологии и оборудване. Използвайки специална технология на машиностроене и топлинна обработка премахва възможността за фалшифициране и не позволява да се обърка амортисьора KONI, с който и да е друг.
 

kolbenschmidt
KOLBENSCHMIDT (Германия)
Компанията MSI Company (Motor Service International) повече от 80 години доставя на автомобилния пазар продукти под марките Kolbenschmidt и Pierburg. Под марката Kolbenschmidt произвежда широка гама от съвременни авто части за ремонт на над 2000 двигателя. Всички продукти отговарят на европейските стандарти за качество и изисквания за опазване на околната среда. Почти всички продукти от този гигант на Запада, със седалище в Некарсулм, се доставят на европейските производствени линии.
Представителните офиси и производствени бази са разположени в Северна Америка (САЩ, Канада и Мексико), Южна Америка (Бразилия), Европа (Германия, Испания, Турция, Италия, Франция и Чехословакия) и Азия (Китай и Япония). Продуктите Kolbenschmidt обхващат вътрешното устройство на двигателя. Компанията произвежда тази гама от резервни части за европейски производители като: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Audi, Volvo, Deutz, Ford, Opel, DAF, IVECO, SCANIA и много други. Kolbenschmidt произвежда резервни части, като: бутални пръстени, бутала, пръстени, втулки, филтри, клапани, маслени помпи, водни помпи и други. Основен в посочените по горе дъжави компанията Kolbenschmidt заема водещо място и на пазара за авточасти и в България.
 

lema
LE.MA. (Италия)
Фирма LE.MA. има повече от тридесет годишен опит. Компанията влиза в третото хилядолетие, като единa от най- добре обучените компании в производството на резервни части за автомобилната индустрия. Фирмата разполага с широка гама от продукти, която и позволява да заема място сред водещите фирми в бранша. Обхватът на фирми са: гарнитури и компоненти за блокове и глави, гумени части, части за окачване на ремаркета, полуремаркета, както и за всички марки европейски камиони и автобуси. Фирмата доставя продуктите си на световните производители на автомобили като Mercedes, Scania, MAN, Volvo, IVECO и много други. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001.
 

mfilter
M-Filter (Финландия)
Компанията M-Filter разработва и произвежда филтри в своята фабрика в град Хаапавеси (Финландия) от 1962 година. Продуктите на M-Filter са предназначени главно за доставка на водещите производители на оригинално оборудване (OEM) и големи компании в пазара на резервни части.
При производството на филтрите, се използват най- новите технологии и се използват само висококачествени материали. Това се отнася и до OEM- филтри и филтрите, които са предназначени за пазара на резервни части. Благодарение на това филтрите M-Filter работят при ниски температури, висока влажност и прах. Компанията е най- големият производител на филтри за автомобили на Скандинавския полуостров и заема водеща позиция на пазара във Финландия.
В допълнение към автомобилните филтри, компанията е специализирана в производството на филтри и за стационарна вентилация сгради, съоръжения за събиране на прах, както и в разработването и прилагането на интегрирани системи за филтриране, използвани в индустрията. Фирма M-Filter има сертификат за качество ISO 9001 и стандарт и сертификат за околна среда ISO 14001.
 

meritor
MERITOR (САЩ)
Meritor е един от най- големите концерни за производство на компоненти за спирачни систени за всички видове автомобилен транспорт. Arvin Meritor компания е създадена през 1909 година. С течение на времето, Аrvin Meritor оцелява при сливания, придобивания и все още заема своето място на пазара в САЩ и Европа.
През 2000 г. компанията Meritor обединява сили с гиганти в автомобилната индустрия като Wabco и ZF. Към днешна дата са собственици на 120 завода по целия свят. Компанията създава оси и окачване Meritor, под името ROR, която марка е широко известна на европейския пазар.
Продукти Meritor, освен с безспорно качеството, се отличава и с висока надеждност и лесна поддръжка. Компанията получава многобройни награди от водещите автомобилни производители като TOYOTA, NISSAN, VOLVO и MACK.
 

onyarbi
ONYARBI (Испания)
Компанията INDASTRIAS ONYARBI. SA е основана през месец април 1986 година. Седалището на фирмата се намира в град Ирун, Испания. Компанията INDASTRIAS ONYARBI.SA се е утвърдила на пазара, като фирма произвеждаща продукти с високо качество. Всяка една част с марката ONYARBI е сертифицирана по TUV Rheinland DIN EN ISO 9001: 2000. Компанията INDASTRIAS ONYARBI.SA произвежда части за лафети, в това число и всички ремонтни комплекти, царски болтове, тегличи и техните ремонтни комплекти и други.
 

vignal
VIGNAL (Франция)
VIGNAL System e френска компания, която е една от водещите производители на осветлителни тела в Света. Компанията е разработила повече от две хиляди продукти и стартира на потока производство около хиляди продукт.
VIGNAL System доставят до производствените линии на световно известни марки като: Mercedes, Man, Volvo, Iveco, Renault, Lamberet и много други.
Продукти на VIGNAL Company съчетават оптимална цена и високо качество.
 

wahler
WAHLER (Германия)
Компанията WAHLER е основана през 1902 година. Производството на термостати започва през 1938 година. Днес компанията Wahler е партньор на световно известни производители на автомобили като BMW, General Motors, CHRYSLER, VOLVO, SAAB, AUDI, VOLKSWAGEN, OPEL, FORD, IVECO и много други. Годишния оборот на фирмата от авточасти възлиза на 90.000.000 USD. Компанията WAHLER притежава три фабрики: Централният офис и една от фабриките са разположени в Еслинген, Германия. Другите две фабрики се намират в Oberboihingen, Германия. Фирмата има офиси в над 40 страни на всички континенти. Широка гама от продукти за почти всички европейски и много други автомобили подчертава компетентността на WAHLER. Една от основните разлики между WAHLER термостати от подобни продукти на конкуренти е неговата специална обработка – калайдисване, което позволява перфектно да издържат температурни колебания и агресивно влияние на охлаждащата течност. Съществува легенда сред производителите на автомобили, които казват: Wahler термостат – „вечен“ термостат. 90% от произведените Wahler термостати се доставят на производителите на автомобили, а 10% отиват на вторичния пазар за резервни части. Всички продукти WAHLER са сертифицирани по DIN EN ISO 9001, QS 9000, и VDA 6.1.
 

weweler
WEWELER (Белгия)
WEWELER e eдин от най-големите европейски производители на ресьори и компоненти за окачването на товарните автомобили. Компанията е част от VDL Group.
WEWELER доставя своите продукти на голяма а част от европейските производителите на автомобили. Компанията има свързано дружество Weweler Nederland BV позиционирано в Холандия. Всеки един завод произвежда повече от 2 500 различни артикула.
 

Предлагаме и резервни части от следните производители:

ABAL
ADI
AIR-FREN
AIRTECH
AL-HU TECH
BALTIJOS
BF
BIRKSON
BOGE
CARGO
CENTTEC
COLAERT
COSIBO
COSPEL
COVIND
DUNLOP
EATON
EGRO
ERMAX
EURORICAMBI
FAG
FERODO
GARRETT
GLYCO
HALDEX
HD PARTS
HOBI
HOLSET
HENGST
INCAR
KANCA
KEWA
KKK
KNECHT
KS
LEMA
LUCAS
MARQUART
MEKRA
MEYLE
MONARK
PETERS
POWERMAX
RSM
SCHWITZER
SERTPLAST
SICIT
SLP
SNP
SORL
SUNDOOZ
SWF
SIDEM
TES
TIMKEN
TRW
TZERLI
TEMPLIN
TRUCKTECHNIK
UNIPOINT
WEWELER
ZF