За нас

ОФИС СОФИЯ

Скуба България ЕООД е създадена през 2012 г в гр. София. Предмет на действие е продажбата на резервни части за товарни автомобили, автобуси, ремаркета и полуремаркета. Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на всички нужди и изисквания на нашите клиенти. Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, печели ежедневно доверието на нашите партньори.

ОФИС БУРГАС
ОФИС БУРГАС

Широката материална база и наличности в склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации. Прелганите от нас части са от водещи на пазара производители снабдени с необходимите сертификати и гаранции за качество. Покриваме над 25000 детайла за изброените по-горе превозни средства, с варианти най-малко от 2-3 производителя за дадена част, с което даваме различни варианти и решения на нашите клиенти. Фирмата има изградена стратегия за развитие на търговска мрежа на територията на България.

 

Офисите на Скуба България ЕООД се намират в градовете: София, Пловдив, Бургас, Плевен, Благоевград, Хасково и Варна. Нашата политика е изградена на базата на директните продажби. Ние залагаме на добрите взаимоотношения с клиентите, както и на атрактивните ни цени.

20161111_154946ОФИС ВАРНА

viber-image1ОФИС ХАСКОВО

plevenОФИС ПЛЕВЕН

plovdive-new-officeОФИС ПЛОВДИВ

viber-imageОФИС БЛАГОЕВГРАД